Welkom op de WebShop van BeauMel!
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Cartier La Panthère Eau de Parfum Legere 75ml Zoom

Cartier La Panthère Eau de Parfum Legere 75ml

Artikelnr.: CARTIER-LA-PANTHERE-EDP-LEGERE 75 ml

Cartier La Panthère Eau de Parfum is een parfum dat geïnspireerd is door de panter als een symbool van het merk. Cartier La Panthère was ook de bijnaam van Cartier’s liefde en muse Jeanne Toussaint. De Cartier geur staat symbool voor vrijheid en vertegenwoordigd een onafhankelijke, stijlvolle en rebelse vrouw.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 105,00
Product Omschrijving

  Details

  In het voorjaar van 2014 lanceerde Cartier La Panthère, een sensueel en gewaagd floraal-chypre parfum dat de vibe van de klassiekers van deze categorie heeft. Een jaar later is er een nieuwe versie gelanceerd; La Panthère Légère.

  Cartier La Panthère Eau de Parfum Légère is een fascinerend parfum dat een vrije, gepassioneerde vrouw onthult. Een bloemig-dierlijk parfum, ontstaan uit de ontmoeting van een stralende, delicate gardenia en een fluweel zachte muskus. 

  Als geraakt door het zonlicht onthult Cartier La Panthère Eau de Parfum Légère een nieuw, helder facet van het originele akkoord van chypre, gardenia en muskus. Een bloemige katachtigheid, opgehelderd door noten van de Tiare bloem.

  De Cartier La Panethère Eau de Parfum Legere is leverbaar in een 25ml, 50ml en 75ml verpakking.

Aanvullende Informatie

  Aanvullende Informatie

  Geslacht Voor haar
  Merk Cartier
  Inhoud 75ml
  Verpakking per stuk