Welkom op de WebShop van BeauMel!
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Decléor Aroma Sun Expert AromessenceTM solaire Zoom

Decléor Aroma Sun Expert AromessenceTM solaire - Sérum activateur de bronzage gezichts serum

Artikelnr.: D200750

Decléor Aroma Sun Expert AromessenceTM solaire - Sérum activateur de bronzage gezichts serum is een cocktail van essentiële oliën die in synergie werken ter versterking van de natuurlijke verdediging tegen de schadelijke effecten van UV-straling.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 53,40
Product Omschrijving

  Details

  Decléor Aroma Sun Expert AromessenceTM solaire - Sérum activateur de bronzage gezichts serum is een cocktail van essentiële oliën die in synergie werken ter versterking van de natuurlijke verdediging tegen de schadelijke effecten van UV-straling. Decléor Aroma Sun Expert AromessenceTM solaire - Sérum activateur de bronzage gezichts serum is een 100% natuurlijk, langdurig hydraterend, heeft een antiverouderende werking en bevordert tevens een gelijkmatige en langdurige kleuring.

  100% Natuurlijk en puur, vrij van conserveringsmiddelen, minerale oliën en parabenen. Dit product beschermt de huidcellen twee keer intensiever tegen UV-stralen dan de overige zonproducten. Zorgt ervoor dat de huid bij blootstelling aan de zon snel bruin wordt.

  Gebruiksaanwijzing:

  Het verdient aanbeveling dit product te gebruiken vóór een van de beschermende producten uit de Decléor zonnelijn, aangezien het effect hierdoor versterkt wordt. Om de huid perfect voor te bereiden: Drie tot vijf dagen voor blootstelling aan de zon, in de ochtend voor de dagcrème een paar druppels op een gereinigd gezicht en hals aanbrengen. Gedurende de periode van blootstelling aan de zon: In de ochtend vóór de beschermende crème een paar druppels op een gereinigd gezicht en hals aanbrengen.

Aanvullende Informatie

  Aanvullende Informatie

  Geslacht Unisex
  Huidtype Alle huidtype
  Lichaamsdeel Gezicht
  Merk Decléor
  Inhoud 15 ml
  Verpakking per stuk