Welkom op de WebShop van BeauMel!
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Decléor Aroma Sun Expert Crème protectrice anti rides SPF 15 gezichtscrème Zoom

Decléor Aroma Sun Expert Crème protectrice anti rides SPF 15 gezichtscrème

Artikelnr.: D200753

Decléor Aroma Sun Expert Crème protectrice anti rides SPF 15 gezichtscrème is een beschermende gezichtscrème SPF 15. Decléor Aroma Sun Expert Crème protectrice anti rides SPF 15 gezichtscrème bevat geen kleurstoffen en minerale olie.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 33,05 € 29,75
Product Omschrijving

  Details

  Decléor Aroma Sun Expert Crème protectrice anti rides SPF 15 gezichtscrème voor iedereen die wil voorkomen dat het verouderingsproces van de huid versnelt wordt door blootstelling aan de zon. De jeugdigheid van de huid wordt beschermd door het DNA beschermend complex. Tijdens blootstelling aan de zon profiteert de huid van hydraterende en energiegevende ingrediënten alsmede van de UVA/UVB filters.

  Decléor Aroma Sun Expert Crème protectrice anti rides SPF 15 gezichtscrème bevat geen kleurstoffen en minerale olie. Het stimuleert het natuurlijke proces van huidpigmentatie en biedt een krachtig en langdurige hydratatie.

  Decléor Aroma Sun Expert Crème protectrice anti rides SPF 15 gezichtscrème heeft een sterk preventieve werking op rimpels die door de zon veroorzaakt worden.

  Perfecte combinatie in combinatie met AromessenceTM solaire - Sérum activateur de bronzage.

  Gebruiksaanwijzing:

  Afzonderlijk of na gebruik van AromessenceTM solaire - Sérum activateur de bronzage zorgvuldig op het gezicht aanbrengen alvorens de huid bloot te stellen aan de zon. Herhaal dit om de twee uur, met name bij een intensieve en langdurige blootstelling aan de zon.

Aanvullende Informatie

  Aanvullende Informatie

  Geslacht Unisex
  Huidtype Alle huidtype
  Lichaamsdeel Gezicht
  Merk Decléor
  Inhoud 50 ml
  Verpakking per stuk

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):