Welkom op de WebShop van BeauMel!
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Decléor Aroma Sun Expert Crème protectrice anti rides SPF 50, Zoom

Decléor Aroma Sun Expert Crème protectrice anti rides SPF 50, visage

Artikelnr.: D200760

Decléor Aroma Sun Expert Crème protectrice anti rides SPF 50, visage is een hydraterende en beschermende crème voor het gezicht.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 35,50
Product Omschrijving

  Details

  Decléor Aroma Sun Expert Crème protectrice anti rides SPF 50, visage voor iedereen die wil voorkomen dat het verouderingsproces van de huid versneld wordt door blootstelling aan de zon. Een hoge beschermingsfactor voor alle huidtype en voor de meest gevoelige. Deze beschermende en hydraterende producten helpen huidveroudering voorkomen.De jeugdigheid van de huid wordt beschermd door het DNA beschermend complex.

  Tijdens blootstelling aan de zon profiteert de huid van hydraterende en energiegevende ingrediënten alsmede van de UVA/UVB filters. Bevordert een gelijkmatige bruining en langdurige hydratatie.

  Dit product bevat geen kleurstoffen en minerale olie. Het stimuleert het natuurlijke proces van huidpigmentatie en biedt een krachtig en langdurige hydratatie. Heeft een sterk preventieve werking op rimpels die door de zon veroorzaakt worden.

  Perfecte combinatie in combinatie met AromessenceTM solaire - Sérum activateur de bronzage.

  Gebruiksaanwijzing:

  Voordat u in de zon komt de crème of milk egaal en in een voldoende hoeveelheid op het gezicht aanbrengen, afzonderlijk of na het AromessenceTM Solaire - Sérum activateur de bronzage. In geval van intensieve en langdurige blootstelling aan de zon iedere twee uur herhalen. Na het zwemmen opnieuw aanbrengen.

Aanvullende Informatie

  Aanvullende Informatie

  Geslacht Unisex
  Huidtype Alle huidtype
  Lichaamsdeel Gezicht
  Merk Decléor
  Inhoud 50 ml
  Verpakking per stuk