Welkom op de WebShop van BeauMel!
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Decléor Aroma Sun Expert Lait protecteur hydratant Corps SPF 50 Zoom

Decléor Aroma Sun Expert Lait protecteur hydratant Corps SPF 50

Artikelnr.: D200761

Decléor Aroma Sun Expert Lait protecteur hydratant Corps SPF 50 is een hydraterende en beschermende milk voor het lichaam. Decléor Aroma Sun Expert Lait protecteur hydratant Corps SPF 50 bevordert een gelijkmatige bruining en langdurige hydratatie. Perfecte combinatie in combinatie met AromessenceTM solaire - Sérum activateur de bronzage.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 33,05
Product Omschrijving

  Details

  Decléor Aroma Sun Expert Lait protecteur hydratant Corps SPF 50 is een hydraterende en beschermende milk voor het lichaam. Deze beschermende SPF 50 milk is voor iedereen die wil voorkomen dat het verouderingsproces van de huid versneld wordt door blootstelling aan de zon. Een beschermende en hydraterende milk die de huid tijdens blootstelling aan de zon beschermd.

  Decléor Aroma Sun Expert Lait protecteur hydratant Corps SPF 50 bevordert een gelijkmatige bruining en langdurige hydratatie. Perfecte combinatie in combinatie met AromessenceTM solaire - Sérum activateur de bronzage.

  Gebruiksaanwijzing

  Voordat u in de zon komt de milk egaal en in een voldoende hoeveelheid op het lichaam aanbrengen, afzonderlijk of na het AromessenceTM Solaire - Sérum activateur de bronzage. In geval van intensieve en langdurige blootstelling aan de zon iedere twee uur herhalen. Na het zwemmen opnieuw aanbrengen.

Aanvullende Informatie

  Aanvullende Informatie

  Geslacht Unisex
  Huidtype Anti-aging
  Toepassing Zonbescherming
  Lichaamsdeel Lichaam
  Merk Decléor
  Inhoud 150 ml
  Verpakking per stuk