Welkom op de WebShop van BeauMel!
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Kennismakings behandelingen

Decléor Aromaplastiebehandeling

Decleor behandelingen BeauMel Schoonheidsinstituut Delft

Aromaplastie, een 100% natuurlijke verzorgingsbehandeling. Deze hydraterende en oppeppende verzorging bevordert de opname van de essentiële ingrediënten en de vitamines door de huid en geeft uw huid al na de eerste verzorging haar stralende en fluweelzachte aspect terug.

Het Franse cosmeticamerk Decléor is op basis van aromatherapie. Aromatherapie heeft bewezen een zeer effectieve methode te zijn om huidproblemen aan te pakken. Decléor selecteert nauwgezet de aromatische planten en maakt gebruik van hun intensieve kracht in de vorm van essentiële oliën en specifieke crèmes. Het beroemde DUO-Concept, een olie mèt een crème, staat voor een intensieve werking en een zeer goed resultaat!

De Decléor Aromaplastiebehandeling duurt 75 minuten en kost slechts €48,-- i.p.v. €61.

Natura Bissé behandeling

Toen Ricardo Fisas Mulleras in 1979 Natura Bissé oprichtte, lanceerde hij 5 exclusieve crèmes voor 5 verchillende huidcondities. Deze waren het resultaat van grondig dermatologisch onderzoek en zijn specifieke kennis oer de werking van collageen en elastine op de gezondheid van de huid. In de jaren '90 kreeg het merk uit Barcelona o

ok vaste voet aan Amerikaanse bodem, zowel in de prominente warenhuizen als Bergdorf Goodman, Neiman Marcus en Barneys New York, als in luxe hotels, spa's en salons. Dankzij de baanbrekende behandelingen en innovatieve producten als de Glyco Peeling, de Diamond-collectie en de Inhibit-lijn heeft Natura Bissé inmiddels wereldwijd veel trouwe fans. In Londen is het o.a. verkrijgbaar in Harrods en Liberty en in Hong Kong opende het merk een eigen flagship store.

De Natura Bissé Vitamine C behandeling duurt 60 minuten en kost slechts €59,-- i.p.v. €85.    

Gatineau Essentiëlebehandeling

Gatineau behandelingen BeauMel Schoonheidsinstituut DelftGatineau kenmerkt zich door een zeer gespecialiseerd assortiment, dat voor ieder huidtype en iedere huidconditie een eigen salonbehandeling en verzorgingslijn biedt. Met name de mogelijkheid om producten uit diverse verzorgingslijnen te combineren zorgt ervoor dat voor ieder huidtype en voor iedere behoefte een oplossing-op-maat gevonden kan worden.

Deze Gatineau kennismakingsbehandeling bestaat ieder uit: persoonlijk huidadvies, reinigen van het gelaat, epileren, dieptereiniging concentraat, massage, masker en dagcrème afgestemd op uw huidtype.

De Gatineau Essentiëlebehandeling duurt 75 minuten en kost slechts €49,-- i.p.v. €66,00.

 

Bekijk hier in PDF de BeauMel kennismakingsbehandelingen.