Welkom op de WebShop van BeauMel!
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Kennismakings behandelingen

Decléor Aromaplastiebehandeling

Decleor behandelingen BeauMel Schoonheidsinstituut Delft

Aromaplastie, een 100% natuurlijke verzorgingsbehandeling. Deze hydraterende en oppeppende verzorging bevordert de opname van de essentiële ingrediënten en de vitamines door de huid en geeft uw huid al na de eerste verzorging haar stralende en fluweelzachte aspect terug.

Het Franse cosmeticamerk Decléor is op basis van aromatherapie. Aromatherapie heeft bewezen een zeer effectieve methode te zijn om huidproblemen aan te pakken. Decléor selecteert nauwgezet de aromatische planten en maakt gebruik van hun intensieve kracht in de vorm van essentiële oliën en specifieke crèmes. Het beroemde DUO-Concept, een olie mèt een crème, staat voor een intensieve werking en een zeer goed resultaat!

De Decléor Aromaplastiebehandeling duurt 75 minuten en kost slechts €45,-- i.p.v. €61.


Carita Renovateurbehandeling

Carita behandelingen BeauMel Schoonheidsinstituut DelftDeze ongeëvenaarde behandeling voor het gelaat, geschikt voor alle huidtypen, zorgt voor een egale, glanzende en stralende huid door gebruik van de bijzondere Carita Renovateur techniek. Een zeer ontspannende behandeling mede dankzij een uitgebreide massage.

De verzorgingslijn Carita combineert de schoonheid van de hand- beweging met specifieke, modellerende massagetechnieken en zeer doeltreffende producten voor een uitzonderlijk resultaat. De ambitie van Carita is de schoonheid van de vrouw.... Haar dag in dag uit begeleiden bij haar dagelijkse schoonheidsbehandeling om het unieke in haar te benadrukken en haar charme te onthullen door haar speciaal op haar behoeften afgestemde schoonheidsproducten te bieden. Specifiek verzorgende producten, tegelijkertijd efficiënt en weldadig, unieke, bijna magische texturen en subtiele betoverende geuren.

De Carita Renovateurbehandeling duurt 75 minuten en kost slechts €55,-- i.p.v. €80,50.

Gatineau Essentiëlebehandeling

Gatineau behandelingen BeauMel Schoonheidsinstituut DelftGatineau kenmerkt zich door een zeer gespecialiseerd assortiment, dat voor ieder huidtype en iedere huidconditie een eigen salonbehandeling en verzorgingslijn biedt. Met name de mogelijkheid om producten uit diverse verzorgingslijnen te combineren zorgt ervoor dat voor ieder huidtype en voor iedere behoefte een oplossing-op-maat gevonden kan worden.

Deze Gatineau kennismakingsbehandeling bestaat ieder uit: persoonlijk huidadvies, reinigen van het gelaat, epileren, dieptereiniging concentraat, massage, masker en dagcrème afgestemd op uw huidtype.

De Gatineau Essentiëlebehandeling duurt 75 minuten en kost slechts €46,-- i.p.v. €66,00.

 

Bekijk hier in PDF de BeauMel kennismakingsbehandelingen.