Welkom op de WebShop van BeauMel!
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Carita

Carita is specialist op het gebied van huidveroudering gebaseerd op een hypermoderne en hoogwaardige technologie. De nadruk van Carita ligt op het globale beautyconcept, gezicht, lichaam en haar. Carita is een bijzonder merk door haar producten en schoonheidsbehandelingen!

Sinds 1 januari 2003 is INMA Cosmetics importeur van het Franse merk Carita. Carita wordt in Nederland verkocht door zo'n 55 schoonheidsinstituten. Het merk maakt momenteel een gestage groei door en ontwikkelt zich in een hoog tempo tot een vooraanstaand merk in verzorgingsproducten en verzorgingsbehandelingen. Zowel producten voor het gezicht, lichaam als het haar, behoren tot het assortiment.

De historie

Meer dan 60 jaar geleden stelden Maria en Rosy Carita, twee zusjes uit Toulouse met een vooruitziende blik en een sterk temperament, al hun talent in dienst van de schoonheid van de vrouw. Ze aarzelden niet om de heersende opvattingen opzij te zetten en de eerste vrouwelijke kappers in Parijs te worden.

In 1945 richtten zij hun schoonheidssalon op aan de Rue du Faubourg St Honoré nr. 5 in Parijs en daarna, op nummer 11 van dezelfde straat, het legendarische Maison de Beauté.

De unieke nalatenschap van de zusters Carita is geheel bewaard gebleven: een internationaal bekend merk met schoonheidsproducten dat gebaseerd is op de perfecte combinatie van luxe, vrouwelijkheid en de vakbekwaamheid van vakmensen in de beauty-sector.

The global beauty - De globale schoonheid

Carita besteedt door middel van esthetische behandelingen en bijzondere producten zorg aan het gezicht, het lichaam en het haar. De producten en behandelingen zijn gebaseerd op verschillende fasen: reinigen, corrigeren, beschermen, vitaliseren en verfraaien.

De Cinetic lift Expert is een apparaat waarbij stroom, ultrasound en ledtechnologie in perfecte harmonie met elkaar samenwerken. Het is het alternatief voor injectables en voor cosmetische ingrepen. Het zorgt voor een intensievere werking en een verbluffend resultaat.

In alle Carita behandelingen dient de Renovateur als basis. De Renovateur is een verrassende samenstelling die Carita al sinds 1960 geheim houdt. Geroosterde zonnebloempitten staan aan de basis van elke Carita behandeling, deze reinigen de huid en maken haar zijdezacht. In combinatie met een zuiverende massage wordt de huid weer glanzend, zacht en is de algehele huidtextuur verbeterd.

Carita heeft 9 gezichtsbehandelingen, waarvan 2 exclusief zijn aangepast voor heren. De producten en behandelingen van Carita zijn gericht op maximaal effect en welbehagen in de salon of bij thuisgebruik.

Rooster  Lijst 

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 54

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Rooster  Lijst 

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 54

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina