Welkom op de WebShop van BeauMel!
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Passigatti

Passigatti is een stijlvol Duits damesmodemerk dat in 1950 door Giorgio Passigatti werd opgericht in Ulm, een fraai aan de Donau gelegen stad in de deelstaat Baden-Württemberg waar onder anderen Albert Einstein het levenslicht zag.

Passigatti heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in eersteklas sjaals, halsdoeken en omslagdoeken. Daarnaast voert het merk ook een leuke kleine serie handschoenen en mutsen. Met bijna 65 jaar ervaring heeft het merk vaste grond onder de voeten gekregen in de modebranche waar de artikelen van Passigatti internationaal geliefd worden door modeliefhebsters met diverse voorkeuren in stijl.

Passigatti wordt vooral ook gewaardeerd vanwege de zachte soepele stoffen die van ieder model in de collectie een heerlijk en prettig dragend kleding stuk maken. Passigatti legt accenten binnen jouw bestaande look waardoor je er weer net even anders dan anders uitziet!

Met de items uit de collectie van Passigatti bereik je een stijlvolle originele look waarmee je veel bewonderende blikken zult oogsten. Smaakvol uitgevoerde designs en prachtige modieuze kleurstellingen maken van alle modellen die Passigatti produceert echte wannahaves waarmee je moeiteloos kunt variëren binnen jouw dagelijkse kledingkeuze. Passigatti staat voor warm uitgevoerde praktische modellen die ontworpen zijn door designers die zich iedere dag opnieuw met veel creativiteit storten op de vervaardiging van unieke accessoires die perfect staan bij eigentijdse truien, blouses, trendy jurken en rokken, elegante pantalons en stoere jeans, hippe vesten en veel leuke zomer- en winterjassen. De diverse modellen van Passigatti zijn prachtig afgewerkt en verraden het ambachtelijke vakmanschap van de ontwerpers. Aangename kleine details zorgen voor een bijzondere finesse die de producten van Passigatti samen met jouw kleding tot één smaakvol geheel omtoveren. Bezoek vandaag nog de collectie bij Zalando en laat je blik dwalen over de vele aantrekkelijke accessoires die Passigatti jou te bieden heeft!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.