Welkom op de WebShop van BeauMel!
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

RevitaLash® Hi-Def Tinted Wenkbrauw Gel (Soft Brown) Zoom

RevitaLash® Hi-Def Tinted Wenkbrauw Gel (Soft Brown)

Artikelnr.: REVI-WBG

RevitaLash® Hi-Def Tinted Wenkbrauw Gel (Soft Brown) zorgt direct voor een opvallend resultaat. Met deze Revitalash® Hi-Def Tinted Wenkbrauw Gel (Soft Brown) worden wenkbrauwen direct verstevigd en geconditioneerd.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 35,00
Product Omschrijving

  Details

  Zijn jouw wenkbrauwen te dun door overplucking? Of mag het van jou gewoon wel wat voller? Naast de Revitabrow wenkbrauwserum bieden wij nu ook de Hi-Def Tinted Wenkbrauw Gel. Deze gel zorgt direct voor een opvallend resultaat. Dit komt door de verzorgende ingrediënten zoals peptiden, beta-glucaan van haver en de speciale polymeertechnologie. De wenkbrauwen worden direct verstevigd en geconditioneerd. Onmisbaar in deze wenkbrauwgel: de minerale kleurgel. Deze zorgt voor een subtiele, natuurlijke kleur. Uitgedunde plekken worden hierdoor direct opgevuld en ogen vol en gezond!

  Hoe gebruik ik de Revitalash® Hi-Def Tinted Wenkbrauw Gel (Soft Brown)?

  • Stap 1: Haal de dop van de stylingborstel. Breng de haren met korte opwaartse bewegingen met de kamzijde in vorm en lijn ze uit. Volg daarbij de natuurlijke boog van je wenkbrauwen. Plaats de dop terug.
  • Stap 2: Om de gekleurde wenkbrauwgel aan te brengen, draai je aan de borstel en trek je deze uit de houder. Breng de kleurgel met korte opwaartse bewegingen van de binnen- naar de buitenkant aan op de wenkbrauwen. Veeg resterende kleurstof voorzichtig van de huid af.
  • Stap 3: Gebruik na het aanbrengen van de kleurgel een stylingborstel om je wenkbrauwen perfect in model te brengen.
  • Tip: Breng op uitgedunde plekken een tweede laag aan zodat je wenkbrauwen er nog voller uitzien.
Aanvullende Informatie

  Aanvullende Informatie

  Toepassing Nee
  Lichaamsdeel Wenkbrauwen
  Merk Revitalash
  Inhoud Nee
  Verpakking per stuk